Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marjon1
marjon1 - 04-01-2012 20:10:20
Voeding & Gezondheid

Hallo, goede morgen, :d

Geweldig positief verhaal, en helemaal waar. merk het zelf dagelijks want ik hou er ook van om mensen te groeten en een deur open te houden.

had het laatst nog, ik loop een supermarkt in en er staat een oudere man bij zijn fiets een beetje gebukt met in zijn handen een kuipje boter en bakje slagroom, helemaal kapot. had hij laten vallen dus heel zijn handen smerig.
ik zeg nog iets tegen hem in het voorbijgaan en loop door maar denk ineens, ja, die moet zo naar huis met zijn vieze handen. dus ik terug met papieren zakdoekjes en hem die gegeven. en blij dat die man was. dan denk ik, een gebaar van niks en zoveel dankbaarheid. wat kan het toch prettig zijn met een beetje meer oog voor elkaar.


alleen dat laatste, alles begint bij jezelf.
dat doet mij dan weer even denken aan de mensen die met zinloos geweld te maken krijgen. dat begint dan ik dit geval bij de dader, maar het slachoffer kan er niks aan doen en vaak ook niks tegen doen, en zo aardig zijn als hij wil maar dat levert hem ook nog klappen op