Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pauls0
pauls0 - 05-01-2012 05:27:25
Geldzaken & Recht

Hypotheekrenteaftrek beperken

De hypotheekrente mag direct worden afgeschaft voor iedereen. al jaren loopt verschillende regeringen er omheen te draaien. het feit is, dat metname door de hypotheekrente, daardoor de gehele huizenmarkt is verziekt. waardoor ook alle prijzen van huizen alleen omhoog gejaagd zijn, ver boven de werkelijke waarde uitsteken, hebben voornamelijk de banken, makelaars, notarissen en project-ontwikkelaars belang bij deze hypotheekrente.
veel mensen zijn zo dom geweest om zulke extreme hoge hypotheken te nemen, daarnaast waren de banken en verzekeringsmaatschappijen ook nog met woekerpolissen begonnen, worden nu de huizen onverkoopbaar.. tevens wordt het moeilijker gemaakt om een huis te kopen..
en we hebben het allemaal kunnen zien aankomen, bijna iedereen was blind, en de bomen groeiden in den hemel...

een ander feit is, dat kost de staat, dus dat gaat ten koste van iedere belastingbetaler, handen vol geld, die constant rond gepompt wordt. het gaat om miljarden euro's en jammer genoeg komt het meeste geld allemaal op de verkeerde plek terecht, niet bij degene die het hardste nodig heeft.

en nu dat het economisch slechter gaat, moeten de huizenprijzen weer naar een normaal niveau zakken, naast dat de huizenbezitters die een te dure hypotheek hebben, beginnen de banken, notarissen, makelaars en project-ontwikkelaars nu ook al te piepen. aangezien dat wij al jaren alleen maar slappe regeringen aan het bewind gehad en nog hebben, worden de belangen van de woningmarkt helaas beschermd...