Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

su
suusje69 - 05-01-2012 11:41:21
Geldzaken & Recht

Hypotheekrenteaftrek beperken

Wie bepaalt eigenlijk wat een normale huizenprijs is?

waarom zouden de huizenprijzen omhoog moeten gaan als er hypotheekaftrek is? uiteindelijk beslis je zelf of je een huis wil kopen. niemand zet een pistool op je hoofd. de koper bepaalt, niet de politiek of de hypotheekgever.

er zijn wel meer regelingen alleen in nederland. dat is geen argument waarom het er niet zou moeten zijn. vooralsnog is de hele wereld bijvoorbeeld jaloers op ons sociale stelsel. tja, dat is er ook alleen in nederland. heel vervelend allemaal.

net zomin als jullie, heb ik de wijsheid in pacht.
het enige advies wat ik kan geven is: als je het zo verschrikkelijk vindt in nederland, houdt niemand je tegen om ergens anders heen te gaan.

klagen en mopperen lost niets op. daar word je alleen minder vrolijk van.

help je buurman, een familielid of van mijn part een vage bekende een beetje. we zullen het toch met elkaar moeten rooien nietwaar?!