Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eenigma
eenigma - 05-01-2012 14:08:16
Voeding & Gezondheid

Hallo, goede morgen, :d

[quote=mostertpot schreef op donderdag 5 jan 2012, 13:12]
beste swiveltop
ik wil even een stukje uit je tekst er uitlichten: marjon;....lees de link nog maar eens opnieuw,laat het op je inwerken.
ik zou je diezelfde opmerking willen mee geven: lees nog eens wat ik schreef. nergens schreef ik dat ik gelovig was of maar met je wilde discussieren over het geloof. we zitten daar wel op één lijn, wat ik aangaf was dat als je je net zo star op stelt, niet kan verwachten dat men je met open armen ontvangt. zie wat je zelf schrijft: je geeft al aan dat er geen discussie mogelijk is. verder generaliseer je wel heel erg door alle gelovigen over één kam te scheren met de blijkbaar blinde gelovigen die aan je deur of brievenbus komen. ach, en als je echt van hen af wil, vraag ze dan binnen, kleed je uit en zeg hen zich ook uit te kleden, want dat je graag wil praten als iederen zich letterlijk en figuurlijk even bloot geeft. zelf heb ik dat eens gedaan met een jehovagetuige die zijn bloedmooie dochter altijd bij zich had. ze waren erg snel weg en hebben nooit meer aangebeld, evenmin hun collega's. het voordeel was dat ik niet boos werd, noch me ergerde en zij voorgoed de benen namen.
je geeft verder aan dat je het niet kan uitleggen, ook daarmee sluit je je af van een ander. blijkbaar heb je nog te weinig zelfvertrouwen om je woorden kracht bij te zetten. nog een keer: verbeter de wereld en begin bij jezelf. kijk niet hoe een ander moet veranderen, maar kijk eerst wat je zelf kan doen om tot overeenstemming te komen zonder iets van jezelf prijs te geven.

woehahahahaha roflol, veegt zich de tranen van het lachen uit de ogen en heft een vermanend vingertje............. ffffffffoei toch mostertpot :-d als hartstikke gelovige in een ernstig atheïstische familie leer je vanzelf wel dat al die generalisaties zoals ook swivelpot ze hanteert lekker overzichtelijk zijn en de wereld fijn in hokjes in te delen maakt maar dat diezelfde wereld er niet mooier, fijner en of gezelliger door wordt. het is natuurlijk heerlijk voor iemand als swivelpot dat er een of ander flut onderzoekje bestaat dat zijn "gelijk bewijst" dat àl die gelovigen in hun hart neerkijken op àlle atheïsten ;-)

persoonlijk gun ik een ieder zijn geloof ook als het in onbelangrijke en nietszeggende onderzoekjes is, we hebben allemaal zo onze behoefte aan zekerheden en bevestiging dat onze overtuigingen, meningen en visies correct, juist of de beste zijn. voor sommigen is het heel belangrijk dat hun overtuigingen absolute zekerheden zijn, het zegt dan meer over die mens dan over diens overtuigingen cq geloof.

voor wie het zich nog herinnert en voor wie het nog niet kent even lachen met van kooten en de bie als de positivo's http://www.youtube.com/watch?v=8djvz2yzrxc">onze god is de beste jawel en de mijne is ook wereldkampioen, allemaal een zaaaaaaaalig dagje nog ik ga even wat anders doen lol