Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marjon1
marjon1 - 05-01-2012 15:38:55
Voeding & Gezondheid

Hallo, goede morgen, :d

[quote=tenormin schreef op donderdag 5 jan 2012, 13:58]vriendelijk zijn kost niets; behulpzaam zijn bij iets wat je ziet "misgaan" kost ook niets; zelfs op de kassa site waar ik probeer een goed antwoord te geven en dan een klein beetje off topic vraag of die persoon weer beter is na een operatie (wat die persoon dus zelf uiteraard heeft verteld) dat mag van veel forumleden niet, want dan ouweneel ik
en is vriendelijkheid hier niet toegestaan. alleen clean reageren, dat mag. ik doe daar mijn best voor, echt, maar moet dit wel afleren! om heel kort een aardig woord bij iemand te plaatsen.

hoi tenormin,

blijf jij maar gewoon jezelf hoor. niet alle reacties op deze site zijn misschien even aardig maar af en toe lig ik toch echt in een deuk.
en zoals ze zeggen "een dag niet gelachen is een dag niet geleefd"
dus, blijf er maar om lachen.