Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

besseldekker
besseldekker - 06-01-2012 14:47:07
Geldzaken & Recht

Chippen bij oa albert heijn niet mogelijk

Volgens de website van chipknip wordt het instrument vooral gebruikt bij "parkeren, vending en catering". daaruit volgt dan dat het betalen met de chipknip niet is afgeschaft; wel valt er moeiteloos uit af te leiden dat het gebruik in supermarkten en andere winkelstraatwinkels gering is; anders waren die sectoren zeker ook wel genoemd.
"is afgeschaft" zal dus ongetwijfeld betekenen: "is bij ons afgeschaft". (dit is nu eens een goed voorbeeld van het verhullend gebruik van de lijdende vorm in het nederlands: waarom niet "hebben wij afgeschaft"?)
de discussie over alternatieve betaalwijzen lijkt mij hier nogal irrelevant. ieder zijn mening: of je met stuivers, via ruil, met je pinpas of met je creditcard afrekent, en of het dan de krant betreft, een dienst, of een nieuwe auto, dat moet ieder voor zich weten, lijkt mij, zolang het wettige en aanvaarde betaalmiddelen betreft. dat was de discussie immers niet?