Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-01-2012 20:06:13
Winkels & Webshops

Smakeloze voetbalplaatjesreclame c1000

Paul s schreef op zondag 8 jan 2012, 19:29: het is werkelijk smakeloos. c1000 moet eens met een goede actie komen, waar iedereen wat aan heeft. bijvoorbeeld echte eerlijke kortingen op producten.( nog beter een echte prijzen-oorlog ) het is al de zoveelste voetbalplaatjes actie, wanneer wordt dat eens een keer beƫindigd.


iedereen weet dat voetbal het minst sociaalste sport van de maatschappij is. helaas wordt kennelijk nog te veel geld verdient, buiten het voetbalveld, waardoor een c1000 zich laat lenen met zulke actie, en geeft zekers geen goede voorbeeldfunctie.



smakeloos zijn die plaatjes zeker, gok een licht kartonsmaak.
van marketing snapt niemand wat, het gaat niet om de voetbalplaatjes, het gaat erom dat de kinderen hun ouders aansporen om vooral bij de c-1000 boodschappen te doen.

toevallig zijn dat voetbalplaatjes, volgende keer weer pokemon,

en nee, de produkten worden niet goedkoper, voetbalplaatjes zorgen voor de extra omzet.