Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 09-01-2012 10:20:12
Vrije tijd & Tuin

Geen geld terug bij bart smit

@karrenbeld,

als de norm is dat er niets aan een kind alleen verkocht mag worden, kunnen alle speelgoedzaken hun deuren sluiten. een kind van amper 8 jaar kan best geld hebbenm gehad voor een sinterklaas, kerst, nieuwjaar, verjaardag of zomaar van een suiker oom of tante. in uw optiek zou dus iemand tot en met zijn/haar 17 de jaar en 364 dagen altijd met papa of mama naar de winkel moeten gaan. ziet u dat voor u?

uw zoontje van amper 8 jaar had kennelijk 40 euro contant bij zich. wist u daarvan? dat vind ik namelijk een fors bedrag voor een kind van die leeftijd. en zoals eerder geschreven, ruilen (onder voorwaarden) is een recht en geen plicht van de winkelier. en een spelletje is software, dus ...........

ik vind persoonlijk dat u als ouder verantwoordelijk bent dat uw kind van 8 jaar met 40 euro contant over straat loopt en zijn/haar daden.