Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

naitsoezn
naitsoezn - 09-01-2012 13:25:17
Auto & Vervoer

Parkeercard tijdtegoed doorgeven aan iemand ander die parkeeren gaat

[quote=spoekie999 schreef op maandag 9 jan 2012, 13:17] waarom niet betalen voor de werkelijke tijd dat er geparkeerd word. de techniek is er al.
ja, dat heet http://www.yellowbrick.nl/">yellowbrick, http://www.park-line.nl/">parkline of welke andere aanbieder er ook voor is....

[quote=vlinder30 schreef op maandag 9 jan 2012, 12:52]mijn inziens mag dit gewoon, het parkeerkaartje staat tenslotte niet op kenteken
in amsterdam zijn er steeds meer parkeerautomaten waar wel het kenteken ingevuld moet worden. dan kun je dus ook niet het kaartje overgeven.. of dit is ingevoerd omdat het kaartje te vaak (illegaal) werd overgegeven, is mij niet bekend, maar het is vast een leuke melkkoe voor de gemeente ;-).