Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 10-01-2012 03:05:33
Elektronica & TV

Ziggo

Godefrieda schreef op maandag 9 jan 2012, 21:54: ook de zenders die upc aanbied is verre van datgene ziggo niet anbied of heeft verarmd.

de reginale zenders zijn compleet bij upc, bij ziggo dus niet.

upc biedt dus slechts 2 pakketten aan t.o.v. ziggo met 3 pakketten.

ook internetsnelheid is bij upc iets beter, 50 mb/s, t.o.v. ziggo met 40 mb/s.
beide met een wifi modem!

bij upc minimaal een jaar contractueel en bij ziggo per maand opzegbaar.

niet om het een of ander, maar ziggo heeft meerdere paketten hoor.. mijn internet zou 10/120 mbps up/down moeten zijn, en dat is hij ook echt.. zelfs iets meer (let wel: dan moet je natuurlijk niet met een single sessie naar een server die via een dial-up lijntje ergens in de oekraine staat gaan, maar gewoon sites die ook decent snelheden kunnen leveren, of distributie netwerken e.d.)

(een snelle ipv6 tunnel (hurricane) scheelt ook een eind, want helaas is dat nog niet native bij de consumenten contracten).

verder, de zenders? zo uit mn hoofd geschat heb ik er een stuk of 100 tot 150? vind het echt wel genoeg hoor.. maar goed - verder is het vergelijken van upc en ziggo toch niet zo zinvol, of je zou precies op de rand tussen de leveringsgebieden van die twee moeten zitten, en dan ook nog de keus hebben... niet bloederig waarschijnlijk, methinks.