Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-01-2012 13:57:49
Winkels & Webshops

Smakeloze voetbalplaatjesreclame c1000

Mostertpot schreef op donderdag 12 jan 2012, 13:21: timfelix schreef op zondag 8 jan 2012, 21:53: pfff je zal je maar om dit soort dingen druk maken zeg.... marketing is marketing en het werkt voor de c1000. wil je hier echt wat aan doen, ga dan als marketeer werken...
vladja kaart juist een onderwerp aan dat momenteel veel besproken is: zinloos geweld. niet alleen een goed discussie punt, dat ze in dit verband aandraagt, maar het past bij deze tijd om alerter te zijn op foute voorbeelden. als timflix nu stelt dat je je niet druk moet maken om dit soort dingen, zegt deze eigenlijk, kijk de andere kant op bij zinloos geweld. en juist dat gedrag roept nu net geen halt toe aan de verloedering. vladja top discussiepunt!

het heeft niets te maken met zinloos geweld. er wordt niet gesuggereerd dat je mensen aan moet vallen voor je eigen gewin.

ik zou nog eerder het andere fragment aankaarten in die reclame, waar de voetballer voor de auto springt. want dat is heel gevaarlijk hoor, dat moet je eigenlijk niet doen, voor een auto springen!

als we zo blijven muggenziften kunnen we net zo goed gelijk in onze kisten gaan liggen, denk liever aan de dingen die er echt toe doen.