Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marjon1
marjon1 - 12-01-2012 14:36:26
Geldzaken & Recht

Kosten verklaring van erfrecht

Er valt niks toe te voegen aan het verhaal van edrick3, is helemaal waar
mocht je van tevoren een prijsafspraak hebben, laat het dan op papier zetten ommisverstanden te voorkomen. ik heb het zelf meegemaakt dat ik (na rondgekeken en vergeleken te hebben) had gekozen had voor een notaris en een prijs had afgesproken. ik had een heel simpele standaard verklaring nodig maar nadat alle gegevens waren genoteerd zei de notaris, dat gaat dan.......kosten. ik zei dat ik vooraf had geïnformeerd voor de prijs (bij zijn assistente) en toen paste hij meteen zijn prijs aan en mompelde iets van dat hij het even niet precies wist.
helaas te laat voor ts maar voor de andere die dit nog lezen, laat je ook niet overbluffen als je al een prijsafspraak hebt.