Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

je
jeankatie - 12-01-2012 21:47:31
Auto & Vervoer

Cak stuurt dubbele rekeningen

Even een telefoontje plegen met cak ?
whoehahahahahaha, grumps.
mijn paps overleed en kreeg nog tot, ja, u leest het goed, 9 maanden elke maand een rekening voor zorg met verblijf, gericht aan de erven van.... tuurlijk niet betaald maar wilde gewoon niet die rekeningen voor een pappa die er niet meer was.
heb serieus in al die maanden 43 keer gebeld, niks, nada, wéér een rekening.
e aan die dozen (vergeef me de uitdrukking) aan de telefoon heb je niks, ze vinden het heeeeeeeeeeeel erg, zullen het écht oplossen, ahum.
heb uiteindelijk een niet zo aardige mail gestuurd naar weet ik veel wie daar met als afsluiter dat ik ze heel hartelijk bedankte voor het medeleven en het immense respect naar mijn overleden vader toe, en verdikkeme, dat hielp, kreeg een dag later een excuusmail en nooit meer een brief gehad.
totdat maanden later een brief kwam dat ik als erven van (lelijk gezicht trekkend) recht had op teruggave van, jawel, 8700 euri die mijn paps dus al die tijd teveel had betaald. en dat heeft mijn paps maar 10 maanden in een verzorgingshuis gewoond, heb 7 jaar zelf voor hem gezorgd dus hoezo goede berekening eigen bijdrage? dag later stond het op mijn rekening. mijn paps is nooit wat tekort gekomen want ik was elke dag bij hem en hield alles in de gaten maar die berekening eigen bijdrage is een groot onbegrijpelijk zwart gat voor een normaal mens maar dat hij maanden lang bij leven te veel betaalde is ook te schandalig voor woorden. het hoefde bepaald niet van de arme, daarom nooit gemerkt dat het niet klopte, teveel bezig met zorg voor hem (achteraf bleek dat de eigen bijdrage voor zijn laatste 3 maanden helaas op een gesloten pg niet van toepassing was, dan vervalt de e.b., wist ik veel en ook niet mee bezig toen) maar dat hele cak is een ongeregeld zooitje en onmenselijk onoverzichtelijk, communicatie kennen ze niet, nitwits aan de telefoon, kennen hun en de wettelijke regels niet en zijn zo dom en traag als een slak over een stuk schuurpapier met glasscherven en vaseline.

oef, #zeikmodus off#
moest het even kwijt, sorry, maar toch, alle informatie is informatie, nietwaar?