Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

no
nora - 13-01-2012 09:54:18
Huishouden & Energie

Leren relaxstoel + garantie

Mvg, eric[/quote=nora schreef op donderdag 12 jan 2012, 10:35:
bovendien is het onze eigen schuld dat de verf loslaat. komt door het zweten en eventuele onderhoudsproducten van haar. kortom ....het is onze eugen schuld.


@ erwic.
ik begrijp je reactie, maar (sorry) ik ben niet duidelijkgeweest met bovenstaand schrijven.
de meubelzaak zegt dat het onze eigen schuld is. men zegt op de foto's te kunnen zien dat wij de stoel juist niet voldoende hebben schoongemaakt, zeg onderhouden hebben. terwijl ik zeker weet dit wel te hebben gedaan.
ik heb zelf ook enkele leerbedrijven benaderd met deze vraag. de één zegt dat het door transpiratievocht komt. door medicijngebruik kan komen. ook heb ik een reactie gehad dat het leer misschien te veel is schoongemaakt. wat is nu waar.
dus mijn vraag is: wie heeft ervaring met deze leersoort en wie weet hoe het komt dat na 2,5 jaar dit gebeurd en op meerdere plekken?

en wat kan ik verwachten m.b.t. de garantie?