Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

no
nora - 13-01-2012 15:16:27
Huishouden & Energie

Leren relaxstoel + garantie

[quote=ericw schreef op vrijdag 13 jan 2012, 12:25]beste,

door overmatig transpireren wordt de toplaag ook aangetast en bij het gebruik van verkeerde schoonmaakmiddelen. wanneer er met ajax, andy e.d. wordt schoongemaakt krijgt u de gebreken die u nu heeft.

mvg, eric


@ eric,

om te beginnen, wij gebruiken deze relaxfauteuil waar hij voor bedoeld is. wij tranpireren normaal en gaan iedere dag onder de douche.
wij maken de stoel gewoon met water of licht schoonmaakmiddel schoon. en behandelen het leer met een onderhoudsmiddel. dit bestaat uit een leder reiniger en een leder beschermer. dit moet volgens de gebruiksaanwijzing ongeveer om de 4 maanden gebeuren.
volledigheidshalve: wij gebruiken geen agressieve middelen dat doen we ook niet met de andere meubels.

uw antwoord is zoals alle antwoorden die ik heb gekregen van de meubelbranche. de één zegt te weinig schoongemaakt. de ander zegt te veel.
en wij hebben het leer voorzichtig schoongemaakt en de behandeling gegeven zoals gemald.