Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

loreleigil
loreleigil - 13-01-2012 18:10:26
Voeding & Gezondheid

Meer betalen voor ouderen in de zorg

[quote=labren schreef op donderdag 12 jan 2012, 15:24]nog even een correctie , dat degeen die mijn betaalde premie beheren daar verkeerd mee omgaan is niet mijn schuld maar ieder betaalt zijn eigen ouderdoms pensioen, dat ze dat voor andere dingen gaan gebruiken is mijn probleem niet , dat is hetzelfde als je spaargeld op de bank ineens weg is omdat de bank daar een verkeerde investering mee gedaan heeft , en daar hoort u mij niet over.
[quote=labren schreef op donderdag 12 jan 2012, 15:24]betaalde premie wordt weggezet voor degeen die dat betaalt heeft , zo luiden de regels van het pensioen beheer , ga eens naar de site waar het allemaal zo perfect uitgelegt wordt voor dat je iets gaat schrijven wat nergens op slaat[/quoteaow premie wordt niet apart gezet voor u tot u 65 wordt om het dan uit te keren. ik heb het over aow en niet over een pensioen. dat zijn twee verschillende dingen.
[quote=labren schreef op donderdag 12 jan 2012, 15:24]en een bijstands uitkering is voor mensen die niet willen werken dus alles wat daar aan uitgegeven wordt is zonde van het geld dat moeten ze maar eens even gaan afschaften daar zitten alleen maar gescheiden vrouwtjes in die zogenaamt niet kunnen werken omdat ze kinderen hebben maar is het mijn probleem dat ze kinderen wilden daar hoef ik toch niet aan mee te betalen . dus ik ben een bijstandsmoeder die in het wild heb gejonkt en dus moet ik msasr creperen? nee beste man/vrouw, ik ben iemand met een meervoudige beperking die geen recht heeft op wia, omdat ik nooit gewerkt heb. ik heb geen recht op wajong, omdat ik toen bij die keuring geen diagnose had. ik ben afgewezen voor wajong en eenmaal afgewezen kun je nooit meer wajong krijgen. dan blijft bijstand over. dus door meervoudige handicaps, die ik alleen maar heb omdat het in mijn dna zit, leef ik voor de rest van mijn leven op 70% van het wettelijk minimum loon. ik wil dolgraag werken, maar mijn lijf kan dit niet. dus misschien moet u zelf even nadenken voordat u iets schrijft wat nergens op slaat (uw eigen woorden).