Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marjon1
marjon1 - 15-01-2012 10:25:05
Computers & Telefonie

Uitdaging.wie durft een incasso te storneren

[quote=festinger schreef op zondag 15 jan 2012, 02:43]bedankt voor de reacties met alle oor- en veroordelen daaraan verbonden. blijkbaar zie ik het allemaal verkeerd. prima dat mag en is geen enkel probleem. poog de discussie en het probleem aan te kaarten verder niets. wil wel verder denken en het volgende stellen. u hebt allen een verzekeringspakket. hoe zou u het vinden als uw verzekeraar zegt .u hebt een geschil over een kleine schade en ineens zegt de verzekeraar eerst betalen anders sluiten we u uit voor alle verzekerde dekkingen.

dan staat ons land in brand en 150 kamervragen. dat mag dus niet.

maar wat wel mag een conflict over telefonie met dreigmiddel geen tv en internet. ja dat mag en gezien de reacties terecht?.

tot slot ik heb geen enkel probleem en betaal gewoon mijn rekeningen.
echter u weet het beter.


als iemand wordt uitgesloten van alle verzekerde dekkingen in een verzekeringspakket om een klein verschil kan dit inderdaad niet, maar dat is ook heel wat anders dan wat u hier aangeeft.
als iemand niet is verzekerd kan dit gevolgen hebben voor aangerichte schade aan derde, bijv. bij een aansprakelijksheidverzekering of autoverzekering uit het pakket dus dat is erg ongewenst. deze derde zou zijn schade dan niet vergoed krijgen en de dupe worden van een geschil. dat kan natuurlijk niet waar zijn.

als u geen tv kunt kijken en geen internet heeft dan maakt dat ligt daar niemand wakker van, hooguit u zelf gezien het tijdstip van plaatsing van deze discussie.