Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

th
thomas46 - 16-01-2012 16:09:08
Voeding & Gezondheid

Prijs medicijnen

Ook ik gebruik maagzuur remmers, al heel veel jaren, vroeger gebruikte ik losec, alleen dat wordt niet meer vergoed, tegenwoordig gebruik ik nexium, dat wordt wel vergoed, alleen deze medicijnen bedragen ongeveer € 85 per 90 dagen , laatste keer probeerde mijn apotheek mij weer een ander merk mee te geven, dit al voor de tweede keer , terwijl op het recept duidelijk nexium staat vermeld, ik weet wel dat al die maagzuurremmers omeprazol bevatten, maar de enige die bij mij werkt is dus nu nexium .
nu de vraag waarom de apotheek van het recept afwijkt ? volgens mij geven ze de patient goedkopere medicijnen , en berekenen ze het artikel wat op het recept staat door aan de verzekeraar.
dus ik geef het advies, laat je niet wegsturen met medicijnen wat niet op het recept staat, en laat duidelijk de prijs van het medicijn op het doosje vermelden.
met vriendelijke groet