Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pino123
pino123 - 17-01-2012 11:10:39
Garantie & Verzekeringen

Ziektekostenverzekering

[quote=zwemmer schreef op maandag 16 jan 2012, 14:09]inderdaad er is getekend. dus izz is onzorgvuldig geweest. waar gaat het om, niet aan afspraak houden of een vergissing maken? het is maar hoe je het ziet. zelf zou ik niet zo van wakker liggen als het verschil klein is. maar dat heb je niet gezegd. toch maar het ondertekenen ter discussie stellen.

zwemmer

prima dat jij er niet wakker van ligt, daarentegen kan jij hier vandaan niet beoordelen wat de aanpassingen zijn. indien het gaat om een verminderde vergoeding met hogere kosten? ik vind het een beetje onzin wat je hier staat te verkondigen. jij kan hiervandaan niet beoordelen of er een klein verschil in de kosten zijn. misschien zijn de kosten te verwaarlozen, maar is de dekking minimaal....

het staat verkeerd op de website, oké daar kan ik mee leven, iemand vraagt het aan, dan neem je even contact op en geeft aan dat het verkeerd gemeld staat. dat doet izz niet, ze sturen de offerte toe, ts neemt het geheel door, gaat akkoord. dan blijkt dat de polis niet overeenkomt met de offerte? tja.... dan had je als izz maar goed op moeten letten!

verkeerd op website
verkeerde offerte
daarna pas fout gaan terugdraaien? lijkt mij de verantwoordelijkheid van izz, vooral nu de offerte is getekend.