Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

in
inekepim - 17-01-2012 20:35:23
Voeding & Gezondheid

Meer betalen voor ouderen in de zorg

Ben het met jpm eens.

verwijten uiten naar elkaar schiet je niets mee op. maar er wordt inderdaad slordig om gegaan met gemeenschapsgeld door sommige mensen. het is inderdaad niet nodig om spullen aan te nemen en niet te gebruiken om er vanuit te gaan dat de verzekering toch betaald. en wat ik helemaal niet snap is dat de bewuste heren graaiers zich niet de ogen uit hun hoofd schamen en zich nog durven te vertonen op t.v. en bepaalde uitspraken durven doen. zoals voor zo veel dingen geld, word het bepaald door de heren en dames achter het bureau die zelf een riant inkomen hebben en niet te maken krijgen met de problemen die de gewone man tegen komt. het zelf dus niet aan den lijve ondervinden.
ik heb best medelijden met de mensen die steeds maar weer elke cent moeten omdraaien voor ze hem durven uitgeven, omdat je het nu eenmaal maar 1 keer kunt uitgeven. ik heb het nu zelf een poosje ondervonden en snap nu pas hoe erg het is voor die mensen en zeker als er ook nog kinderen in het spel zijn.