Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 18-01-2012 16:08:53
Voeding & Gezondheid

Pizza/pasta kaas

[quote=oplossing schreef op woensdag 18 jan 2012, 14:54]ik zou eerder denken dat die groene puntjes schimmel is, als het zakje open is geweest en je kan het niet meer luchtdicht opbergen dan veroorzaakt dit schimmel zelfs al heeft u het zakje goed gesloten toch na 2 of 3 dagen na open gemaakt te hebben en in de koelkast opgeborgen heeft u kans op schimmel. het enige dat u kan doen is het pakje met een vacuum apparaat afdichten.
ik geef u wel het advies dat mocht u weer groene puntjes in uw kaas vinden de kaas dan weg te gooien en absoluut niet meer op te eten.


ik was eigenlijk al klaar met mijn 2 bedankjes aan bassie en marjon1, mijn probleem was dat ik pas bij opening kon zien van die "groene puntjes". na opening kan ik me er iets bij voorstellen, daar vóór niet; edoch, nu ik het e.e.a. heb gelezen en wat meer weet, dank ik jullie allen voor de moeite om vraag te hebben beantwoord. wat mij betreft mag de pizza/pasta kast in de "vuilnisbak".