Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wimmi20
wimmi20 - 18-01-2012 23:34:51
Voeding & Gezondheid

Pizza/pasta kaas

De schimmel op gewone kaas is een andere schimmel dan de schimmelsoort die je aantreft bij blue of gorgonzola kaas.
dat zijn goedaardige schimmels.
de "veloursachtige" schimmel op kaas of ander voedsel is niet van de mensvriendelijke soort.
u schrijft dat u de schimmel op strooikaas met een lepeltje weghaalt.
doet u dat ook met ander voedsel ?
eet u ook beschimmeld brood ?
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++===================
=zerlina schreef op woensdag 18 jan 2012, 23:13: groen op kaas is een normaal fenomeen. het is schimmel en het is bekend dat het niet 'vies' is, misschien geen smakelijk gezicht en je proeft het ook. je wordt er niet ziek van. ik haal het gewoon weg met een lepeltje bij geraspte kaas. de enige manier om het te voorkomen is de kaas in de diepvries te bewaren. in de ijskast komt het al heel snel te voorschijn, zoals ik zei, dat is normaal. dus is het volgens mij ook geen nepkaas, tenzij ze zover gaan er expres groene puntjes in te doen...:-))