Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

van leyden
van leyden - 19-01-2012 12:01:30
Vrije tijd & Tuin

Een tv toestel zonder reclame

[quote=rjw schreef op zondag 11 dec 2011, 17:15][quote=kamphuysen schreef op zondag 11 dec 2011, 13:57]waarom kan je naar de bbc 1 tm 8 kijken zonder die waardeloze boodschappenlijsten te moeten zien? het woordje even pauze we moeten naar de reclame kent men daar niet....weet u dat? maar het bestaat echt..

omdat de britse burgers daar fors voor in de buidel tasten middels de tv licenses....... als je naar de commerciele uk zenders kijkt dan ben je weer blij dat je de rtl reclametijden hebt (overigens niet qua content, want de britse commercieelen produceren ook heel veel kwaliteitsprogramma's).

hoe weet jij dat zo zeker dar zij minder betalen?
volgens mij "betalen" wij met zijn allen de reclames en het kijk en luistergeld.
de argumenten dat tv kijken zonder reclames niet mogelijk is, te duur)is gewoon een grote leugen.
in engeland heb je geen reclames op de tv, dus kost dat ook niks!
want die zooi in ekaar flanzen, kost altijd meer als dat het opbrengt.
hele legers zijn daar dagelijks mee bezig en iedereen wilt uit de ruif meevreten, ook de omroepen.

moet je maar eens kijken wat een reclamespotje op tv kost. je praat al dan al gauw over tienduizenden euro s.
dat geld moet ergens vandaan komen>> de consument bepaalt dus de rekening, doordat de produkten (onnodig) duur worden en indirect ook weer via kijk en luitergeld>>>dat zou dan ook verhoogd moeten worden zonder recame.

in engeland blijkt het dus wel te kunnen>>> maar liefst 8 zenders zonder reclame en denk je nou echt dat daar een potje appelmoes minder verkocht wordt omdat er geen tv reclames zijn??

resumerend.
de reclame moet zogenaamd, de kosten en de ergenissen zijn voor de consument
opbrengsten of profijt zijn er niet!!

als elke jojo in de reclame gewoon fatsoenlijk werk zou zoeken, zou het hele probleem van reclames op tv in 1 klap voorgoed opgelost zijn.