Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

muzicaro
muzicaro - 20-01-2012 12:59:03
Geldzaken & Recht

Niet ontvangen post

Ik wens je heel veel sterkte! fa-med is een zeer slecht werkend bedrijf. ik heb er zeer slechte ervaringen mee. in 2008 en 2009 ben ik bezig geweest om het geld van dubbel betaalde rekeningen terug te krijgen. fa-med stuurde mij 2x een rekening voor dezelfde behandeling. (dit is niet 1, maar 2 keer gebeurd!)ook werd de behandeling in rekening gebracht door de ziektekostenverzekering. ook werden er verkeerde behandelingen in rekening gebracht. dit leverde eindeloze discussies op. fa-med gaf de ziektekostenverzekering de schuld en de ziektekostenverzekering fa-med. en ik zat er tussen in.
na veel mailen (bellen met fa-med is duur!!) is het tenslotte na 2 jaar discussie goed gekomen en heb ik mijn geld terug gekregen.
let dus op bij fa-med. ze kunnen dubbele rekeningen sturen, maar blijkbaar ook helemaal niet, zoals ik jouw geval. ik zou ze niet geloven als ze beweren 3 rekeningen gestuurd te hebben. laat het ze maar eerst bewijzen. ik zou zeker de incassokosten niet betalen.
misschien handig, het telefoonnummer dat ik in 2009 van fa-med kreeg: 033-4345200. in ieder geval veel goedkoper dan het 0900-nummer.