Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
peter052 - 20-01-2012 14:16:48
Geldzaken & Recht

Niet ontvangen post

Het kan ook aan postnl liggen. kortgeleden heb ik 2x een klacht ingedient bij de post. (zie onderstaande klacht)
heden, 11 jan. 2012, ontvang ik 2 brieven van verschillende afzenders met als verzenddatum 20 december 2011 en 27 december 2011. van één afzender ontving een bericht van winstoverzicht maar ik moet van deze afzender nog 2 winstoverzichten ontvangen. wanneer kan ik deze brieven in mijn brievenbus tegemoet zien? hoe kan het dat deze brieven zo laat door mij zijn ontvangen? graag uw reactie graag.
zoals u ziet is de post meer dan 2 weken onderweg geweest. een dag later ontving ik weer een brief gedateerd 23 december 2011. de laatste biref die ik nog zou moeten ontvangen heb ik nooit gehad. gelukkig kan ik het een en ander nakijken via internet maar postnl is ook een schuldige.