Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

re
rendier2 - 20-01-2012 17:21:27
Geldzaken & Recht

Heeft iemand ervaring met mediuscard?

Goedenmiddag,

wat ik niet begrijp is dat mensen een dergelijke black- of goldcard via internet bestellen zonder zichzelf er voldoende ervan te overtuigen met wie ze in zee gaan, terwijl er volgens mij een dubieus hoofdkantoor achterzit gevestigt in gibraltar.

vreemd verhaal over medius black card:

november 2011 ontving ik zomaar post uit duitsland met een medius black card op een andere naam maar wel met mijn adresgevens.

een dag later kreeg ik een nep dreigbrief in slecht nederlands van een incassoburo met de mededeling dat het een vergissing was en dat ik het bij de buren in de brievenbus moest deponeren.

deze woning staat bijna een jaar te koop en is leeg en de naam van de aanvrager van de medius black card was niet degene die daar heeft gewoont.

een paar dagen later is bij deze buren in de nacht de onderruit van de voordeur ingeslagen, waarschijnlijk met de bedoeling om deze black card te onderscheppen.

ik wil met dit verhaal laten weten dat dergelijke bedrijven evt ook weer mensen kunnen aantrekken tot het aanzetten van dit soort praktijken.

gr ruud