Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diumenge
diumenge - 21-01-2012 14:51:42
Voeding & Gezondheid

Hygiëne

Beste killroy, de enige die een conclusie trekt ben jij met deze opmerking:[quote]... ik maak uit jullie kommentaar op dat jullie het niet zo nauw nemen met hygiëne? misschien geen interresse? ...ik trek verder geen conclusie, maar geef aan hoe ik er over denk. in nederland is men op dit gebied al behoorlijk ver (persoonlijke tip aan jou als dit echt een probleem is voor je: ga nooit op vakantie naar aziatische landen). de meest onhygiënische plek is over het algemeen nog altijd de keuken van de consument. ik ben het verder wel met je eens over de opmerking t.a.v. http://www.voedingscentrum.nl/encyclopedie/kruisbesmetting.aspx">kruisbesmetting, maar daarvoor heb je de oplossing dus zelf in handen.

als laatste nog, als je je hier druk om maakt denk dan ook 's aan de knoppen in de lift, tram, bus, openbare telefooncellen en handvatten, deurknoppen en dergelijke, dat zijn ook bacterie bronnen.