Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

maanaap
maanaap - 21-01-2012 16:54:30
Geldzaken & Recht

Niet ontvangen post

Zoals bekend is post.nl enkele jaren geleden geprivatiseerd, alles wat door de overheid is geprivatiseerd, is de afgelopen jaren fout gegaan.

waarom werd alles geprivatiseerd omdat het zo goed voor ons is en goedkoper maar helaas is het tegendeel waar.

postbode's worden ontslagen om postbestellers aan te nemen vaak in parttime dienst(is goedkoper), dat dit gevolgen heeft is duidelijk, post voor een hele straat in mijn brievenbus, die ik `s avonds na mijn werk heb bezorgt en post van andere straten,

heb een brief geschreven naar (toendertijd nog tnt) met de vraag om de postbetellers een cursus nederlandese taal te laten volgen zodat ze in elk geval de adressen konden lezen.

hierop nooit een antwoord ontvangen.

ook worden de buslichtingen van zondagavond uitbesteed aan burgerbedrijven o.a. bewakingsdiensten, taxibedrijven die leerlingenvervoer uitvoeren en aanverwante bedrijven, dit uitkosten oogpunt omdat bewakingsdiensten toch al onderweg zijn en de taxibedrijven in het leerlingen vervoer met partime chauffeurs werken.

dit is voor post.nl goedkoper, omdat ze hun eigen werknemers dus ook geen dure zondagsuren hoeven te vergoeden.

en wat dacht u, van wat laatst in het nieuws was dat er na 33 jaar alsnog een brief werd bezorgd.

fijn weekend allemaal.