Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wolfenjong
wolfenjong - 23-01-2012 10:50:20
Huishouden & Energie

Dubbele electricteitsmeter

Hallo

niet de netbeheerder (liander) bepaald of u extra meterkosten betaald voor een meter met dag en nacht tarief in werking, maar u energieleveranciers, en de meeste doen dit wel, en deze kosten kunt u vinden in hun voorwaarden, maar zitten meestal in de ''vast recht'' verwerkt.

het omslag punt van voordeel is de laatste jaren bij veel leveranciers althans flink vermindert, en dat is wat het artikel in de telegraaf aangeeft en ook klopt.

het voordeel is in ieder geval veel minder als de leveranciers u graag doen laten geloven als u bij hun een rekenvoorbeeld maakt, daar zij vaak meer voordeel hebben van deze mogelijkheid dan u, en als u gemiddeld minder stoom verbruikt, is het voordeel bijna altijd negatief voor u, door de extra kosten.


succes er mee.