Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eenigma
eenigma - 23-01-2012 11:29:52
Computers & Telefonie

Spaarbron

[quote=blackstone schreef op vrijdag 20 jan 2012, 18:36]ik krijg de laatste tijd veel mailtjes van de premier players club betreft een goksite, je kunt niet afmelden en naast jouw mailadres staan er een aantal meer en allemaal van chello.nl oftewel upc. ze komen overal vandaan: roemenie, rusland of oostenrijk.

ze zijn in slecht nederlands gesteld en ga je naar die site met nl. op het eind staat er een support adres maar daar krijg je de post van terug.

ik begrijp dat het in nederland verboden is om mailtjes te sturen zonder dat je je kunt afmelden maar ja ze komen dus vanuit het buitenland.
wie-o-wie.

ik heb hetzelfde en in het begin kwamen er meerdere per dag van binnen maar nu nog af en toe. blijkbaar hebben die criminelen (want dat zijn het, het is je reinste maffia) mogelijkheden in te breken in de adressenbestanden van grote providers zoals upc en in mijn geval telfort, ik heb een telfort account en op mijn spammails van hun staan andere telfort adressen. telfort zelf doet er niets aan want blijkbaar weten ze gewoonweg niet wat ze eraan kunnen doen terwijl het hun adressenbestand is waar gebruik van wordt gemaakt en het duidelijk is dat degenen die de spam versturen over het hele adressenbestand van zo een provider beschikken.

de providers willen natuurlijk niet toegeven dat hun beveiliging van onze gegevens zo lek als een mandje is en zij de klanten daar niet tegen kunnen beschermen. na ongeveer 2 maanden alles direct weggegooid te hebben van die "premier players club" krijg ik nu dus maar af en toe nog mail van ze, blijkbaar gaan ze dan door naar een ander gestolen of ingebroken adressenbestand ;-)

ach, je moet zoveel weggooien, ik blokkeer gewoon de afzender van troep die ik krijg en klik op verwijderen, met 2 muisklikken is het weg dus echt veel werk is het niet en er zijn dingen die ik de moeite van me ergeren meer waard vind ;-)