Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

op
oplossing - 23-01-2012 13:57:27
Voeding & Gezondheid

Hygiëne

Killroy, ik kan u niet anders dan gelijk geven, in duitsland gaan ze veel hygiënischer met voesel om dan hier bij ons, daar gaat het zo dat er één persoon is die de klant helpt met vlees met latex handschoenen aan en de andere rekent af zonder latex handschoenen aan, zo zal er nooit ongewenste bacteriën aan het vlees komen, nederland zou daar wel eens een voorbeeld aan kunnen nemen want ook ik vind het smerig als ze eerst het vlees pakken en daarna dan nog eens het geld waar iedereen aan heeft gezeten. als ik vlees heb gekocht en thuis kom het eerste wat ik altijd doe is het vlees schoonmaken en dan gaat het pas de vriezer in. gelukkig zijn wij allemaal toch wel min of meer bestand tegen div. ziektes maar toch het is en blijft een smerige gedachten dat je geld van iemand hebt gekregen die net naar het toilet is geweest, zijn handen niet heeft gewassen, het geld aan de slager geeft en de slager het aanpakt en diezelfde slager dan aan jouw vlees komt en zo gaat de cirkel rond, neen het is en blijft smerig als je er steeds bij stil staat hoe ze hier met vlees voor de klanten hier in nederland gaat.