Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sj
sjaantje109 - 23-01-2012 14:08:58
Geldzaken & Recht

Niet ontvangen post

[quote=eenigma schreef op maandag 23 jan 2012, 11:49]famed heeft de mentaliteit van een incassobureau dat door zware jongens gerund wordt, ze denken heel wart/wit en gaan er bij voorbaat vanuit dat jij sowieso moet betalen en dat alles wat je zegt of aan voert iets is om ten onrechte onder de rekening uit te komen. mij tandarts is ermee gestopt hen te gebruiken na ik weet niet hoeveel foute nota's en een halsstarrige houding van dit bedrijf dat altijd meteen naar de klant wijst in plaats van zich af te vragen of zij iets verkeerd hebben gedaan.

gewoon maling aan al dat dreigen hebben en de nota betalen zonder de incassokosten.

voor degenen die maar niet snappen dat iemand niet na 3 behandelingen zelf achter de nota's aangaat, tjonge jonge zeg wat een oordelen weer naar iemand waar je niets vanaf weet. misschien waren die 3 behandelingen kort na elkaar en verwacht je dan ook dat ze in 1 rekening zullen komen en misschien had ts wel belangrijker zaken aan het hoofd dan checken of de rekening van de orthodontist al binnen was, we hebben niet allemaal een leventje waarin we foutloos en heel precies elke dag bezig kunnen zijn met onze administratie, soms zijn er wel belangrijker zaken in het leven dan een rekening die niet komt.

dit ben ik helemaal eens met enigma. als je niks anders te doen hebt dan alleen te gaan zitten wachten op je rekeningen, dan is het droevig gesteld. we hebben allemaal een druk leven, en daar kun je niet allemaal erg in hebben. en iedereen maakt weleens een foutje, toch? en het is toch niet eens je eigen fout, dat is het mooiste. dus goede reactie, enigma. sluit me helemaal bij aan.