Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ta
tar - 23-01-2012 14:38:39
Voeding & Gezondheid

Hygiëne

Hey killroy,

het probleem is vrij simpel:

goede voedselbereiding en/of verstrekking bij de b.v. de slager/restaurant kost
geld en tijd; uit economisch oogpunt wordt dit vaak gewoon niet gedaan...

kijk maar eens naar de smaakpolitie met rob geus op sbs6.
bijna elke aflevering als rob geus vraagt om handzeep schiet de ondernemer in de stress en komt na lang zoeken aan met een afwasmiddel...

de kosten van een desinfecterend handzeep-dispenser met inhoud, te koop voor ongeveer 1,50 euro per 250 ml bij alle grote supermarkten is dus al te duur...

conclusie: de horeca ondernemers die geen desinfecterend handzeep-dispenser hebben wassen blijkbaar hun handen niet of nauwelijks...

sommige slagers zijn wel "wakker" en gebruiken een plastic zakje om de vleeswaren aan te pakken en te verkopen of zijn met z'n tweeën: 1 rekent af en 1 hanteert het vlees.