Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

la
lambikske - 23-01-2012 18:06:50
Voeding & Gezondheid

Hygiëne

Waar ik me altijd over verbaas is het feit dat b.v. in supermarkten het vlees en de kaas achter dezelfde toonbank liggen. vaak komt het voor dat slechts één medewerker aanwezig is die van het vlees naar de kaas loopt zonder handen te wassen of - en dat komt ook voor- dezelfde snijplank gebruikt. het gevaar dat de salmonella bacterie daarmee wordt overgebracht is erg groot.
omdat het in vrijwel alle supermarkten zo is ingedeeld, zal het door de inspectie wel goedgekeurd zijn, maar ik ga liever af op mijn eigen oordeel en koop mijn kaas in een winkel zonder vleeswaren. natuurlijk ben ik me er van bewust dat er overal bacteriën voorkomen en dat je er niet aan kunt ontkomen. een salmonellavergiftiging is echter geen pretje en hier geldt beter voorkomen dan genezen.