Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tdehond
tdehond - 24-01-2012 12:35:23
Huishouden & Energie

Ecostroom en eneco

[quote=eneco mdw schreef op dinsdag 24 jan 2012, 10:45]beste tdehond,

in uw bericht op dit forum lees ik dat u vragen heeft over de levering van ecostroom. u geeft aan dat we vooraf geen instemming hebben gevraagd om geen grijze stroom meer te leveren, maar ecostroom. hieronder geef ik u een reactie.

ik kan mij indenken dat het voor u onduidelijk is dat we zonder bericht de levering van grijze stroom hebben omgezet in ecostroom. het is niet onze bedoeling geweest om u hierover niet te infomeren. we hebben ons uiterste best gedaan met reclamecampagnes op diverse manieren kenbaar te maken dat eneco al haar klanten standaard groene stroom levert. we hebben duurzaamheid namelijk hoog in het vaandel staan. als u hierover nog inhoudelijke vragen heeft, beantwoord ik deze graag. mailt u mij dan gerust via onlineservice@eneco.nl.

met vriendelijke groet,

mike, medewerker eneco


zoals aangegeven, ik ontdek dat er geen grijze stroom meer geleverd wordt door eneco.

ik had het op prijs gesteld dat ook de klant hoog in het vaandel had gestaan en ik dus ruim van te voren geïnformeerd was over het stopzetten van de levering van grijze stroom.