Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ka
karin-suzie - 25-01-2012 12:19:51
Garantie & Verzekeringen

Woekerpolis premievrij maken?

[quote=paul s schreef op woensdag 25 jan 2012, 00:32]verzekeringsmaatschappijen hebben in het verleden hun uiterst best gedaan, om zoveel mensen om de tuin leiden met hun mooie praatjes, en verkochten haar bekende woekerpolissen. helaas ben ik ook in het bezit van een woekerpolis bij asr. hiermee ben ik al maanden bezig om het premievrij te maken, maar echte weigert asr om hiermee aan mee te werken, en kreeg alleen maar ontwijkende antwoorden.
vandaag kreeg een zeer klantonvriendelijk mailtje, waarin staat dat mijn woekerpolis geen woekerpolis is.. om het premievrij te maken, worden kosten in rekening gebracht. deze kosten zijn ongeveer net zo hoog als wat nu mijn totale inleg van 8 jaar zal zijn. omdat het nog 15 jaar doorloopt, schrijft asr dat kosten nog kunnen gaan oplopen, waarvoor ik de kosten moet dragen. deze zal verrekend worden in 2027..

laat ik mijn polis zo doorlopen, dan worden de kosten doorberekend die per jaar kan oplopen tussen 1000 en 1500 euro. dat komt op neer, dat kosten totaal niet in verhouding liggen tegenover de inleg. volgens asr moet het goedmaken op de beurzen, met een rendement van meer dan 5% per jaar, en dat schreeuwt asr dit al jaren. maar ik begin te geloven, dat asr nog steeds door blijft gaan met het leegzuigen van woekerpolissen en zichzelf wil verrijken over de rug van haar cliënten.

aangezien dat asr totaal niets doet met de klachten, ik heb meerdere malen mijn klachten geuit, met mail, aangetekende brieven, telefonisch, tussenpersoon aangesproken, maar niets mag baten.
mijn nederige vraag is, wat nu mijn optie's zijn om deze verzekeringsmaatschappij eens laten bewegen om met een fatsoenlijk voorstel te komen...


misschien heb je hier iets aan !! http://www.moneywise.nl/