Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

uv
uvraenwijdra - 25-01-2012 13:33:18
Garantie & Verzekeringen

Woekerpolis premievrij maken?

Ook bij aegon/spaarbeleg hoef je geen medewerking te verwachten. ze vragen bewijzen van in leven zijn op en berekenen hoge kosten bij het uitkeren.
in 2012 komen er twee koersplannen vrij maar ik verwacht er niets van.temeer daar ik in 2002, na 5 jaar zogenaamd sparen in een sprintplan met een bedrag van 100 gulden per maand dus 6000 gulden aan het eind van de rit, helemaal niets kreeg uitgekeerd. slechts een briefje van aegon dat ze niks konden uitkeren omdat het geld weg was, een afschrijfbriefje was alles wat ik in die 5 jaar had gespaard!! het bleek ook later dat ik een lening had afgesloten van 25.000 gulden in plaats van iets te sparen. met die 25.000 gulden ging aegon de beurs op en verloor alles. ik betaalde als nietsvermoedende klant de maandelijkse rente voor het geleende bedrag!! in de bijsluiter kon je niet zien dat je een lening afsloot. twee koersplannen heb ik premievrij gekregen 2 jaar geleden maar dat heeft wel consequenties voor de toekomst schreef aegon. als ik van de koersplannen af ben, doe ik nooit meer zaken met aegon.vlotte babbelende jongemannen in driedelig pak en een laptop die bij je aan de deur komen, niet binnenlaten. en ook geen tussenpersonen accepteren die hebben het meeste geld opgestreken en wie waren die tussenpersonen, juist, de driedelige pakken!! en die maar in hun handen wrijven, elk jaar staken ze een vergoeding op voor de verkochte polissen.