Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sc
schipper1962 - 26-01-2012 14:20:03
Geldzaken & Recht

Pas op!!! wehkamp veranderd steikem de contracten voor krediet!!!

Ik zie aan den lijve wat het betekent al enkele jaren. van het bedrag (iets van 75 euro) wat maandelijks betaald wordt , wordt bijna de helft rente ingehouden dus maandelijks wordt de schuld maar ongeveer 45 euro lager.

als ik sneller van de schuld af wil komen dan lukt dat beter met een veel lagere rente welke ingehouden wordt. wehkamp geeft geen antwoord op dit argument. is het niet wat veel rente wat bij mij en wellicht vele klanten wordt ingehouden?

openstaand bedrag is rond de 3000 euro. ik ben niet blij meer met wehkamp. er zullen vast veel wanbetalers nu zijn maar waarom dat in deze vorm op mij en alle andere klanten afwentelen.

overigens wordt wehkamp krediet gefinancieerd door een grote firma die ook wel leningen verstrekt bij zaken (destijds als) it's , media markt en bcc zodat je eigenlijk aan hen afbetaald. ben de naam even kwijt wie er behalve wehkamp ook aan verdient. kan het wel opzoeken tenzij iemand mij voor is.