Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vo
volvos60-163 - 26-01-2012 15:07:06
Auto & Vervoer

Laatste brandstof prijzen

Het is raar om te denken dat mensen veel keus hebben om meer of minder te gaan rijden. ja inderdaad, ga ik op bezoek bij vrienden/familie een eind hier vandaan of doe ik dat maar niet? dat is inderdaad een keus die je kunt maken. maar kijk dan eens op zakelijk gebied? op normale dagen rijdt het grootste gedeelte voor hun werk. mensen moeten naar hun werk, niet iedereen heeft z'n werk op fietsafstand, of kunnen overal met de trein komen.
de overheid weet dat mensen moeten rijden om te werken, de hele economie draait op olie, de economie staat stil zonder olie(denk aan transport)
het is dus een schande dat de overheid burgers en bedrijven chanteert, zelfs al wordt er €2.50 gevraagd voor een liter benzine dan tankt iedereen als nog. ze moeten zich schamen door mensen op zo'n manier uit te melken.

je hebt inderdaad keus om een overdekte brommer te kopen die wegenbelasting vrij is. veiligheid is dus afhankelijk van het inkomen dat je hebt?