Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sc
schipper1962 - 26-01-2012 15:56:37
Geldzaken & Recht

Pas op!!! wehkamp veranderd steikem de contracten voor krediet!!!

Aan ondermeer carola83 betreffende onszelf. tsja, er was spaargeld welke gestoken werd in opknappen huurwoning. toen kwam de verhuurder binnen een jaar ermee dat het gesloopt/gerenoveerd zou worden. de verhuiskosten dekten bij lange na de lading niet laat staan het spaargeld.

er werd gewoon gewerkt. toen begaf (zul je altijd zien) bij tweede keer verhuizen de koelkast en wasmachine het. plus een deels nieuwe inrichting omdat in nieuwe woning na renovatie meubels niet meer geplaatst konden worden en er moesten ineens kasten gekocht worden wat vroeger inbouw kasten waren.

er moest via wehkamp wat geregeld worden. toen kwamen er medische kosten welke niet vergoedt worden. om privacy redenen kan ik er niet op ingaan maar je moet veel (ondermeer behandelingen en medicatie) bijbetalen danwel geheel zelf betalen ondanks uitgebreide aanvullende verzekering. we weten ook dat dit is uitgekleed dus kwam het eigen risico wat binnen 1 maand al geconsumeert is. stijgende woonlasten en zorg. de belastingdienst welke om geld komt vragen. de gemeente welke ook veel geld wil hebben.

de lasten/uitgaven vallen dicht in de buurt van de inkomsten inmiddels, iets dat toen het werd aangegaan niet voorspelbaar was. zo dachten we wel aan extra aflossen maar toen kwam dus de ene na de andere rekening die niet ingecalculeerd kan worden. althans je verwacht dat als je pech hebt en je betaalt premie plus ruime aanvullende dekking dat je niet steeds meer zelf moet gaan bij betalen. je verwacht dat het solidaire systeem aangezien je -tig jaren hebt betaald er nu helemaal voor jou (lees ondergetekende) zou zijn, je kiest er immers niet voor.