Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hi
hipppo - 26-01-2012 17:12:39
Auto & Vervoer

Laatste brandstof prijzen

We worden niet altijd volledig en correct ingelicht door de overheid m.b. t. allerlei zaken. soms doordat de overheid zelf niet goed op de hoogte is, dan weer omdat men uit tactische overwegingen het beter vindt het volk niet volledig in te lichten.
dat er geld nodig is voor allerlei zaken om de b.v. nederland draaiende te houden moge duidelijk zijn. dat dit geld op diverse manieren wordt binnengehaald ook. accijnsheffing op alcohol en benzine bijvoorbeeld. in veel andere landen is die accijns een stuk lager, maar daar zullen weer andere zaken zwaarder worden belast dan hier.
naar verluidt wordt er toch weer gewerkt aan het invoeren van een kliometerheffing. ook weer een ding om boos over te worden, althans voor sommigen. ik zou zeggen: gooi nog maar een extra kwartje op die accijns, dan betaalt iedereen naar gelang van het aantal gereden kilometers (en natuurlijk de zuinigheid van de auto) beter in ieder geval dan weer een duur/ingewikkeld signaleringssysteem installeren.
overigens kan het ook nuttig zijn om eens na te gaan welke uitgaven van de overheid wat minder kunnen of wellicht helemaal achterwege kunnen blijven, zoals bijv. de jsf niet aanschaffen.
enfin, hier op dit forum komen we er echt niet uit, het blijft toch een beetje vrijblijvend allemaal.