Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marjon1
marjon1 - 26-01-2012 20:05:15
Geldzaken & Recht

Pas op!!! wehkamp veranderd steikem de contracten voor krediet!!!

Helaas zijn mensen die nu ineens meer moeten gaan aflossen de dupe, maar als je dat kunt betalen is er geen probleem. en een schuld op laten lopen tot 3000 euro bij wehkamp als je niks hebt en bij de banken niets kunt lenen is absurd, ook al krijg je een krediet van wehkamp.
maar wat nog veel erger is is dat er steeds meer mensen komen die zich niks kunnen ontzeggen, alles wat ze zien moeten hebben en zich steeds verder in de schulden steken en overal schijt aan hebben. kunnen ze het niet meer terugbetalen, jammer dan. we sparen nergens meer voor maar moeten zodra er weer iets nieuws uit is het allerlaatste model hebben, tv, mobiel etc etc.
dure abonnementen erbij, toe maar. krijg je bij de bank niks (waarom zou dat zijn??) dan maar bij de wehkamp.
en voor eenieder die zich weer aangesproken voelt, ja er zijn uitzonderingen die echt zonder dat ze er iets aan kunnen doen in zwaar weer belanden, dat is erg maar er is ook heel vaak hulp voor. maar dat zijn wel uitzonderingen. en ook de gemeente heeft dan nog wel een potje als je echt een nieuwe wasmachine nodig hebt.