Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pauls0
pauls0 - 27-01-2012 00:24:29
Geldzaken & Recht

Pas op!!! wehkamp veranderd steikem de contracten voor krediet!!!


ik sluit mij hierbij aan, het lijkt wel of ts onder vuur ligt i.p.v. wehkamp. iedereen mag van meningen verschillen, maar met wederzijds respect bereik u meer, dan elkaar steeds maar afvallen. in de korte tijd dat ik op deze forum ben, moet telkens in bijna elke discussie lezen, dat weer iemand wordt aangevallen met zwakke kortzichtige, soms kwetsende argumenten die nergens onderbouwd zijn. ik heb het gevoel, dat steeds meer mensen bezig zijn met punten binnenhalen, dan met sterk geargumenteerde reactie's, ongeacht of iemand mee eens is of niet.



het is algemeen bekend dat zulke postorderbedrijven op het randje van de wet werken, zolang geen wettelijke maatregelen daadwerkelijk genomen worden, kan zulke bedrijven hun gang gaan..


=iannela schreef op donderdag 26 jan 2012, 22:17: @rapil, als je niet in fatsoenlijk nederlands een reactie kan schrijven, reageer dan gewoon niet.

frustraties op deze manier uiten over een persoon die jijzelf niet kent is buitengewoon kortzichtig en stupide te noemen. eenigma heeft jou niet nodig om haar doen en laten door jou te laten keuren, ik denk dat zij een volwassen vrouw is die heel goed haar eigen keuzes in het leven kan maken en geen denigrerend, vernederend toontje van jou nodig heeft.
je kunt geen mening vormen als je haar leven, haar ziekte (las ik in haar profiel) en haar financiƫle situatie niet kent. je hebt zelfs (voor het uiten van van je frustratie) waarschijnlijk nooit netjes gevraagd, waarom zij bepaalde beslissingen maakt. het kan je waarschijnlijk ook niets schelen. nou, in dat laatste geval, als iets je niet kan schelen, kom dan ook niet met je preek aanzetten.

ik heb zelf gewerkt met mensen in een uitkering, en vaak zijn de potjes met geld van de soc.dienst allang op aan het begin van het jaar, en voor extra geld om te eten, een kastje te kopen, o.i.d. daar kun je echt niet voor aankloppen!

en het is gewoon een feit dat hoe langer je in een uitkering zit, hoe financieel moeilijker het wordt. spullen gaan kapot, je kan niet bij de overheid aankloppen, rekeningen stapelen zich op, je vraagt een lening aan om noodzakelijke spullen aan te schaffen, (omdat je wel 8 euro aan aflossing kan betalen, maar niet zoveel jaar kan wachten op noodzakelijke spullen of om andere redenen) en ondertussen eten de uitkeringsgerechtigden bijna elke dag alleen nog een boterham met pindakaas (meest voedzaam), omdat een gewone warme maaltijd niet te betalen is voor ze.

dus, hoe durf jij, te oordelen over een ziek persoon, terwijl je haar achtergrond en omstandigheden niet kent? schande. je reactie is daarnaast ook nog eens off-topic.

ik geloof dat eenigma overigens niet vroeg om medelijden of mededogen, maar dat zij (tenminste, dat haal ik er uit) de lezers wil waarschuwen voor de vernieuwde contracten van wehkamp.


in ieder geval, wel bedankt rapil, want aangezien ik al langer "lees" op het kassa discussie forum maar tot nu toe altijd redenen vond om geen lid te worden, heb ik door jouw "fatsoensnormen" toch besloten om nu eindelijk lid te worden van het kassa forum.

@eenigma, en jij dan bedankt voor het plaatsen van dit artikel, haha.

*sorry dat ik ook een groot gedeelte off topic heb geschreven. als ik iets tenenkrommend vind dan zijn het wel kortzichtige reacties, dus ik moest wel even off-topic reageren*