Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

leoroos
leoroos - 27-01-2012 10:03:24
Garantie & Verzekeringen

Woekerpolis premievrij maken?

Beste,
ook ik heb een zogeheten woekerpolis, maar dan bij reaal.
ik heb net besloten om er mee door te gaan, met een kleine basis inleg, omdat je op deze manier wel belastingvrij kunt sparen. spaar wat je kunt missen.
dat we met z'n allen niet meer het hoogst rendabele halen, is een feit, beurzen gaan niet al te goed momenteel. maar waar maakt een ieder zich druk om? ik kan ten aller tijden mijn polis opzeggen, en ja er zitten afkoopkosten aan bij vroegtijden afkopen, maar dat wist men toch al dat men deze afsloot? deze zou tenslotte voor min. 20 tot 30 jaar vast komen te staan. dus is het na een onderzoekje inderdaad niet slim om te doen. beurzen gaan zo lang ze bestaan op en neer, en bij beleggen zit altijd risico. je hoort niemand klagen als het goed gaat, maar wel als het slechter gaat en terecht, niemand wil verlies draaien! reaal neemt z'n tijd, maar is ook al keurig bezig met een compensatieregeling op de te grote verliezen die we draaien.
mijn tip' heb je geen vertrouwen meer, zoek een goede tussenpersoon, koop je polis af, neem je verlies of hoop op het beste. misschien hebben we over een paar jaar weer gouden bergen of heb je een leuke gok genomen.