Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 27-01-2012 19:15:04
Huishouden & Energie

Wie heeft ervaring met design bouw.

Hoi kaalhoofd,

jouw verhaal klopt van geen kanten, ik bedoel natuurlijk te zeggen dat je dat soort klachten écht niet hoort te hebben. wij hebben ze niet. de beschrijving van jullie drempel met gaatjes en kou-doorlatend herkennen wij niet, wel dat-ie zwart is.
wij hebben daarna plavuizen laten leggen en pas na een aantal weken laten kitten. de kit (van de professionele kitter van het plavuizenbedrijf) zit goed. ik vraag me af hoeveel beweging er in een laminaatvloer zit, naar mijn mening dus niet zoveel dat de kit daardoor zou moeten loslaten o.i.d.
nadat we werden bedreigd met rechtgang hebben we de directeur gesproken (mijn man is een vrij goede prater, dat scheelde 99%!!) en die is ook geweest. hij zou trouwens alleen komen als we 1000 betaalden, want zij (die agressieve planner frank) zou ons voor de rechter slepen vanwege wanbetaling. nou, daar gaat het niet om, maar het werk was naar onze mening niet af. directeur heeft ook alles bekeken en ja, hij ziet natuurlijk ook heus wel verschil zoals het bij hem in de showroom staat, dus alhoewel zonder "excuus en of erkenning van de lelijke uitvoering" zei hij toe een servicemonteur te sturen. dat is dus pas gebeurd.
zet je punten/klachten goed op een rij, maar ook hoe je het opgelost denkt/hoopt te zien en binnen welke termijn, en bel gewoon. wij hebben 10 jaar garantie, dat zullen jullie toch ook wel hebben?