Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

stacey
stacey - 28-01-2012 19:07:34
Geldzaken & Recht

Pas op!!! wehkamp veranderd steikem de contracten voor krediet!!!

Dat je geen lening krijgt als je er al een hebt is niet zo gek, ze willen niet dat je nog meer schulden maakt, maar het is een ander verhaal als je een schuld wilt inlossen tegen een lagere rente via hun (omdat je door hoge rente/te weinig inlossing) in probelemen komt , de voorwaarde zal dan wel zijn dat jij het geld niet krijgt maar dat het direct naar wehkamp overgemaakt wordt, zo heb ik dat ook ooit bij een gewone bank kunnen regelen waar ik door bestaande schuld niet in aanmerking kwam voor (nog) een lening, met direct doorstorten voorwaarde dus wel, dus daar gaan praten over mogelijkheden moet je zeker altijd proberen en niet gelijk afkaatsen.

maar wat die wehkamp betreft, bij mij is alles ongewijzigd, dus lijkt me een individuele wijizging, en dat stond al in de voorwaarden, ze kunnen ten alle tijden een kredietcheck uitvoeren en een bestedingsgrens verlagen.
ook bij duurdere bestellingen.
en krediet/aflossing gaat met grenzen dus als je die overschrijd kom je in een hoger tarief.

bijzondere bijstand regelingen kunnen verschillen per gemeente, of je geld voor een koelkast krijgt of er leenbijstand voor krijgt ligt dus aan de gemeente en dit beleid zal dan gericht zijn op financiën van betreffende persoon verwacht ik.
is er iets veranderd in inkomen of `bestel pratroon` van vriendin wellicht ?

en ik zit niet in de bijstand maar koop wel heel vaak iets bij de 2e hands hoor, niets mis mee, ik heb een beetje hekel aan deze wegwerpmaatschappij waarin altijd alles maar nieuwer en beter en luxer moet en prima spullen zonder meer op de stort belanden..........
en dan heb je weer eens iets aparts ipv de eeuwige eenheidsworst die de winkels aanbieden en die iedereen dan ook al heeft staan of aan heeft ;-)