Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

getty
getty - 29-01-2012 11:25:24
Geldzaken & Recht

Jaaropgaven

Gevolgen kunnen groot zijn, dus wel actie ondernemen. bel eerst met het betreffende bedrijf en vraag hoe het zit. mogelijk fraude met uw sofinummer.
dit inkomen zal ook bij de belastingdienst op uw naam komen te staan en dit betekent een hoger inkomen dan wat u nu heeft. dit kan gevolgen hebben voor eventuele toeslagen die u ontvangt, maar ook voor de inkomstenbelasting.
morgen dus gelijk contact met het bedrijf opnemen om dit te laten uitzoeken en het inkomen van uw naam te laten halen. werken ze niet mee, schrijf dan een brief naar de belastingdienst met dit verhaal en dat u dit inkomen bestrijdt. eventueel aangifte doen bij de politie als inderdaad uw bsn is misbruikt.