Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eenigma
eenigma - 29-01-2012 18:03:57
Voeding & Gezondheid

Mileu item vara-kassa

Wat betreft het bij de aldi uitpakken dat doen ze bij mij volop hoor. dan staat er weer eens iemand met 10 dozen aardappelpuree alle zakjes uit de dozen te halen en de dozen in de winkel weg te gooien ;-) er is wel meer spul in dozen dat minder ruimte inneemt als je het uitpakt en de groot inkopers doen dat allemaal hoor.

maar dat filmpje is inderdaad bedoeld voor grachtengordel en ander elitespul, de van het hekjes zullen we maar zeggen van nederland, die kunnen leuk met het autotootje van moeder de vrouw van het enen kneuterige milieuverantwooorde winkeltje naar het andere rijden, hoe goed voor het milieu al die benzine en uitlaatgassen zijn die in deze manier boodschappen doen zullen we maar vergeten :-d in amsterdam heeft de koffie en theeboer waar de losse koffie te koop is wel 5 winkels en allemaal in winkelgebieden in de stad waar je met het openbaar vervoer vanaf mijn huis minstens een uur onderweg bent en met de auto een half uur........... heen en terug he :-)

flauwekul dat hele verhaal, werkelijke milieuwinst is te behalen in het verkorten van reistijden van producten, als we bijvoorbeeld onze varkens niet eerst naar spanje en italie rijden, ze daar laten slachten en ze vervolgens als salami en ham weer terug laten rijden naar nederland.