Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diumenge
diumenge - 29-01-2012 19:41:32
Voeding & Gezondheid

Mileu item vara-kassa

Ik ben het helemaal met je eens mahadma, al die items in kassa over bewust shoppen, eten, consumeren zijn voor heel veel mensen simpelweg niet weggelegd. het begon al rond kerstmis met een item over een 'verantwoord' kerstdiner, waar je dan zo'n grachtengordel eetclubje ziet zitten. en nu dit soort items, natuurlijk kan je een brood kopen en deze in een eigen zak laten stoppen, maar bij veel supermarkten zal dit vast niet kunnen. en een brood is dan nog wel te doen, maar bijvoorbeeld losse koffie kopen? kom op zeg.

het allemaal uitpakken bij de supermarkt schiet natuurlijk ook niet op, want dan was het nog steeds verpakt. het gaat er om het aantal verpakkingen te verminderen, daarom kan dat met een brood wel, maar is koffie al een heel stuk lastiger. als ik na afrekenen een pak koffiebonen opentrek en overgooi in een blik, dan is het enige verschil dat ik de verpakking achterlaat bij de supermarkt ipv mijn eigen vuilnisbak.

het zal zeker met een stukje bewustmaking te maken hebben. maar laat dan iets zien wat veel nederlanders wat mee kunnen...