Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marjon1
marjon1 - 30-01-2012 15:12:30
Geldzaken & Recht

Pas op!!! wehkamp veranderd steikem de contracten voor krediet!!!

Ja, zoals stacey al aangeeft, als je je aflossingsbedrag eens probeert te sparen dan heb je zo iets bij elkaar.
helaas zijn er tegenwoordig steeds grotere groepen mensen die nog nooit in hun leven, ook niet toen het misschien beter ging, een dubbeltje hebben gespaard en dus niet weten hoe dit moet. maar ja, volgens sommige zijn bijna alle mensen die in de schulden terecht komen de dupe van de omstandigheden en kunnen er zelf niets aan doen.
natuurlijk, je hebt het nooit aan jezelf te danken, jezelf in de schulden steken ligt altijd maar dan ook altijd aan anderen maar nooit aan jezelf.
en firma's als wehkamp moeten er dan vooral maar voor blijven zorgen dat je jezelf nog meer in de schulden steekt, dat is namelijk je eigen verantwoording, je weet wel, die verantwoording waarvan je al hebt laten zien dat je die niet aan kunt.
teveel kopen op afbetaling is voor heel veel mensen die moeten leven van een uitkering zelfs het begin geweest van alle ellende.
uiteraard blijft er een groep mensen die er echt niets aan kan doen dat ze in de schulden terecht zijn gekomen maar helaas wordt de groep die het aan zichzelf te danken heeft steeds maar groter.